Werken over de grens? Neem deel aan de Expertsessie!

Vragen over grensarbeid?

Ben je in gesprek meteen werkgever over de grens en overweeg je om binnenkort als grensarbeider (in België of Nederland) aan de slag te gaan? Of ben je recent gestart met een baan 'over de grens'?

Of vraag je jou af of de coronacrisis gevolgen heeft voor jou als grensarbeider? Neem dan deel aan de expertsessie en laat je informeren door verschillende experts op het gebied van grensarbeid.

Als je over de grens gaat werken, krijg je te maken met de wet- en regelgeving van dat land. Het is niet altijd duidelijk wat dit voor jou persoonlijk betekent. Wat moet je regelen? Wat zijn de gevolgen? Er zijn verschillende loketten die je van informatie voorzien. Tijdens de expertsessie kan je in één dag alle informatie krijgen die je nodig hebt als (toekomstig) grensarbeider.

EURES Scheldemond bied je de mogelijkheid om volledig op de hoogte te worden gesteld van de gevolgen voor jouw persoonlijke situatie ten aanzien van:

  • Fiscaliteit;
  • Sociale zekerheid;
  • Arbeidsrecht;
  • Uitkeringszaken;
  • Overige belangrijke zaken waarmee je rekening moet houden.

Wanneer

Vrijdag 3 december 2021

Je kan deelnemen aan een ochtendsessie of middagsessie (maximaal 3 uur).

Locatie

MFC de Statie, Canadalaan 2, 4551 AL, Sas van Gent.

Aanmelden

Stuur een mail naar werkenoverdegrens@uwv.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk aanvullende informatie.

Coronamaatregelen

Om onze evenementen veilig en soepel te laten verlopen, houden wij ons aan de regels en adviezen van het RIVM en Rijksoverheid. Op de locatie doen we er alles aan om voldoende afstand te bewaren. We vragen je om de regels te volgen. Zo houden we het voor iedereen veilig.

Deze Expertsessie wordt georganiseerd door EURES Scheldemond. Dit is mede mogelijk gemaakt door EU programma Employment and Social Innovation (EaSI) 2014-2020. Meer informatie hierover is te
vinden op: http://ec.europa.eu/social/easi.

Gepubliceerd op maandag 2 aug 2021 om 10:12