Maak een tekening en maak kans op een leuke prijs!

Naar aanleiding van de Week van de Groeilamp organiseert Huis van het Kind Sint-Laureins samen met 9 andere Meetjeslandse Huizen van het Kind een tekenwedstrijd. Neem nog t.e.m. 18 mei deel aan de tekenwedstrijd en maak kans op een spelpakket voor het volledige gezin!

De tekening kan je:

  • onderaan deze pagina downloaden en afprinten;
  • of afhalen én indienen bij de dienst Vrije Tijd;
  • de bib in Sint-Laureins (indienen kan ook in de inleverbus van de bib);
  • de bib in Watervliet.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd. Hou vanaf 23 mei zeker onze Facebookpagina in de gaten en volg de trekking van de winnaars live!

De week van de Groeilamp

Tijdens de Week van de Groeilamp laten we het licht even schijnen op ‘opvoeden en organiseren’ want groot worden gaat niet helemaal vanzelf. (Groot)ouders en andere opvoeders zorgen er elke dag voor dat kinderen in een warme omgeving groot kunnen worden. De Huizen van het Kind willen ouders en andere opvoeders ondersteunen bij die opvoeding, want opvoeden is niet altijd kinderspel. We willen deze opvoeders op een positieve manier kennis leren maken met de Huizen van het Kind, en op welke manier kan dit beter dan met een echte old school tekenwedstrijd?! We willen weten waar jongeren en kinderen van dromen voor hun leeftijdsgenoten in de gemeente. Met deze wedstrijd verzamelen we op een ludieke manier die input.

In samenwerking met Huis van het Kind Aalter, Assenede, Eeklo, Evergem, Lievegem, Maldegem, Wachtebeke en Zelzate.

Gepubliceerd op maandag 25 apr 2022 om 11:06