Speelplein Sente

Tijdens de paasvakantie en de zomervakantie kunnen kinderen ravotten en zich amuseren tijdens de speelpleinwerking van Speelplein Sente.

We voorzien voor elk wat wils: samen zingen, spelen, dansen, kampen bouwen, niets is te gek en dit gemixt met veel plezier en een leuke sfeer!

Openingsuren

Tijdens de paas- en zomervakantie kan je een volledige vakantie terecht op het speelplein, uitgezonderd tijdens het weekend en op feestdagen.

Tijdens de grote vakantie vindt er een aparte kleuterwerking plaats voor kleuters van 3 tot 6 jaar. Deze kleuterwerking wordt begeleid door een kleutermonitor van de speelpleinwerking.

Een speelplein dag wordt ingedeeld in 3 blokken:

  • Van 9 uur tot 11.30 uur
  • Van 11.30 uur tot 13.30 uur
  • Van 13.30 uur tot 16.30 uur

Kostprijs

De kostprijs bedraagt € 3 per blok. Vanaf het derde kind in hetzelfde gezin betaal je € 1,5 per blok.

Het bedrag betaal je aan de kassa van de speelpleinwerking zelf, je hoeft niet op voorhand in te schrijven voor een speelpleindag.

Opvang

Kinderen kunnen dagelijks gebruik maken van de voor- en naopvang vanaf 7 uur 's morgens tot 18 uur 's avonds. Deze opvang vindt plaats op het speelplein zelf. De kostprijs van de opvang bedraagt € 0,50 per kwartier. Op voorhand inschrijven voor de opvang is niet noodzakelijk.

Sociale media

Contact

Singelken 15 , 9980 Sint-Laureins
speelpleinsente@hotmail.com
Website
www.speelpleinsente.com