Omgevingsaanleg woonzorgsite

De ingang van het woonzorgcentrum, de assistentiewoningen en het centrum voor dagverzorging bevindt zich tijdelijk achteraan de woonzorgsite, bereikbaar via de oprijlaan Godshuis in de Leemweg.

De werken

Op maandag 7 augustus 2023 start de aannemer met de heraanleg van het woonzorgcentrum, het centrum voor dagverzorging en de assistentiewoningen. De werken zullen vermoedelijk tot eind december duren.

Deze werken kaderen binnen de uitbreiding van de woonzorgsite met de komst van het centrum voor dagverzorging en de assistentiewoningen. De ingang naar de verschillende gebouwen wordt heraangelegd zodanig dat ze toegankelijker zijn voor de bewoners, gebruikers en bezoekers.

Naast de toegankelijkheid ligt de focus ook op het creƫren van een groene omgeving en het gebruik van duurzame materialen.

Ook de riolering onder de dreef vanuit de Rommelsweg wordt vernieuwd. 

Tijdens de duurtijd van de werken is de hoofdingang van het woonzorgcentrum, het centrum voor dagverzorging en de assistentiewoningen niet toegankelijk. Ook de gebruikelijke bezoekersparking en de parking voor de mindervaliden is niet toegankelijk.

Parking

De parking bevindt zich tijdelijk achteraan de woonzorgsite. Deze is bereikbaar via de oprijlaan Godshuis in de Leemweg (tussen huisnummer 9 en 13). 

Bezoekers die minder mobiel zijn kunnen parkeren aan de daarvoor voorziene plaatsen ter hoogte van de keuken. Deze parkeerplaatsen zijn ook via de oprijlaan Godshuis bereikbaar. Helemaal achteraan de oprijlaan, aan de linkerkant, staat de slagboom omhoog en zo geraak je met de wagen tot aan de mindervaliden parkeerplaatsen. 

Ingang

WZC Hof van Sente

De ingang van het woonzorgcentrum bevindt zich op wandelafstand van de parking naast het nieuwbouwgedeelte van het woonzorgcentrum.

CDV Het Sentiment en GAW De Dreef

De ingang is bereikbaar via de zijdeur op het gelijkvloers van de assistentiewoningen. 

Gepubliceerd op woensdag 2 aug 2023 om 10:51