Okra Trefpunt Bentille

OKRA is een vereniging van, voor en door 55-plussers. Je vindt in OKRA tal van mogelijkheden om leeftijdsgenoten te ontmoeten en samen activiteiten te doen. Daarbij krijg je de kans om je talenten te ontplooien, blijf je actief en kan je mee in de steeds evoluerende wereld. Het uiteindelijke doel is om tot een warmere samenleving voor iedereen te komen. En daar draagt elk lid van OKRA zijn of haar steentje toe bij. De inspiratie hiervoor haalt OKRA (wat staat voor Open, Kristelijk, Respectvol en Actief) uit haar christelijke visie op mens en samenleving. Dat betekent dat voor OKRA volgende waarden zeer belangrijk zijn: solidariteit, rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid en verbondenheid. Kwetsbare groepen krijgen daarbij extra aandacht.

Wat kan je doen bij OKRA?

Contact en vriendschap staan centraal. Het aanbod aan activiteiten is zo verscheiden. Wandelen, gezellig samenzijn, een voordracht over erfenissen, bloemschikken, een bezoek aan een museum of op reis naar Japan of Duitsland. Bovendien krijg je tien keer per jaar een kwaliteitsvol magazine en kan je van tal van ledenvoordelen profiteren. 

OKRA komt voor je op!

Je kan bij OKRA terecht voor vragen en advies over je pensioen en over zorg. Wil je meer weten over mobiliteit, wonen of andere thema’s die je aanbelangen, dan zit je bij OKRA goed. En verder kan je er op rekenen dat OKRA de stem van de 55-plussers laat horen daar waar er beslissingen genomen worden.

Contact

Sint-Jansstraat 96 , 9982 Sint-Jan-in-Eremo
Tel.
09 230 96 81
jozef.maenhout@gmail.com

Voorzitter

Jozef Maenhout

Sint-Jansstraat 96 , 9982 Sint-Jan-in-Eremo
Tel.
09 230 96 81
jozef.maenhout@gmail.com

Secretaris

Katrien De Weirdt

Molenstraat 164 , 9970 Kaprijke
Tel.
0496 93 12 92