Krijg tot 2.000 euro steun voor een project rond korte keten in het Meetjesland

Wie een uniek idee heeft dat de streekproducten in het Meetjesland ten goede komt, kan daarvoor een financieel duwtje in de rug krijgen. In totaal is er 10.000 euro te verdelen.

Vorig jaar werd Goeste boven het doopvont gehouden. Goeste is hét platform dat jou in contact brengt met initiatiefnemers en ondernemers binnen de korte keten uit je eigen buurt. Neem alvast een kijkje op www.goeste-meetjesland.be.

Het Leaderproject ‘Meetjeslandse Goeste gaat verder’ biedt de mogelijkheid om via financiële ondersteuning een goed idee rond korte keten uit te voeren. In totaal is er 10.000 euro om te verdelen.

Per project kan je maximaal 2000 euro steun ontvangen. Ideeën moeten ingediend worden voor 4 maart.

Voor wie?

Heel veel initiatieven komen in aanmerking om projectsubsidie te ontvangen. Dit kunnen zowel organisaties, horecazaken, producenten of particulieren zijn die een uniek idee willen ontwikkelen. Dat kan gaan van een nieuw product op de markt brengen tot distributie, een event organiseren of iets totaal anders. Belangrijk is dat er wordt samengewerkt met andere mensen die met korte keten bezig zijn. 

De ingediende projecten moeten worden uitgevoerd tussen 1 mei 2024 en 31 april 2025.

Meer info

Meer info, de voorwaarden en hoe een projectidee moet indienen, vind je op goeste-meetjesland.be.

Voor het Leader-project ‘Meetjeslandse Goeste gaat verder’ werkt Plattelandscentrum Meetjesland samen met Landelijke Gilden.

Gepubliceerd op woensdag 7 feb 2024 om 10:57