Het dorpsrestaurant gaat opnieuw open!

Vanaf maandag 4 oktober kan je terug wekelijks op maandag- en donderdagmiddag terecht in het dorpsrestaurant voor een lekkere maaltijd.

Na een lange noodgedwongen coronapauze gaat het dorpsrestaurant opnieuw open en kan je genieten van een lekkere en gezonde maaltijd.

De vrijwilligers staan terug met veel plezier klaar om de 60-plussers te ontvangen voor een lekkere soep, hoofdgerecht en natuurlijk ook dessert.

Wanneer

Elke maandag- en donderdagmiddag van 11.45 uur tot 13 uur. Donderdag is frietjesdag. Het dorpsrestaurant is gesloten op feestdagen.

Kostprijs

Een maaltijd bestaat uit soep, hoofdgerecht en dessert. Plat en bruis water staat op tafel. Je betaalt 7 euro per persoon voor een maaltijd. De betaling gebeurt nadien via factuur.

Locatie

Het dorpsrestaurant bevindt zich in Café Sentral, de polyvalente ruimte van woonzorgcentrum Sint-Jozef (Rommelsweg 12).

Inschrijven

Je moet op voorhand inschrijven, dit kan tot de dag voordien via Aan-Z of tijdens het dorpsrestaurant. Indien je bepaalde dieetwensen hebt dan kan je dit doorgeven bij je inschrijving.

Indien je door onverwachte omstandigheden toch niet kan langskomen dan kan je steeds telefonisch afmelden via Aan-Z. Je belt naar het nummer 09 344 36 10 en kiest voor keuzetoets 6.

Vrijwilligers

Het dorpsrestaurant is steeds op zoek naar vrijwilligers, heb je interesse of wens je graag meer info? Neem dan contact op met Aan-Z via het nummer 09 344 36 10.

Coronamaatregelen

Ook in het dorpsrestaurant zijn de huidige coronamaatregelen van kracht:

  • Handen ontsmetten bij binnenkomst;
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht bij het betreden van het gebouw en verplaatsingen binnen het gebouw. Eénmaal je aan tafel zit, mag het mondmasker af;
  • De tafels worden vooraf en achteraf ontsmet.
Gepubliceerd op dinsdag 28 sep 2021 om 11:36