Groepsaankopen spouwmuurisolatie en hoogrendementsglas

Wist je dat je kan besparen op je energiefactuur door te investeren in spouwmuurisolatie en/of hoogrendementsglas? Bovendien verhoog je zo het comfortgevoel in je woning. Een win-win!

Om je een extra duwtje in de rug te geven, organiseert de gemeente en intercommunale Veneco i.s.m. energiecoöperatie Energent en Woonwijzer Meetjesland twee groepsaankopen, voor spouwmuurisolatie en een voor hoogrendementsglas.

Daarnaast maak je momenteel aanspraak op een verhoogde premie via Fluvius. Voor spouwmuurisolatie is dit 5 euro/m2, voor hoogrendementsglas 16 euro/m2.

Voor beide groepsaankopen selecteerden we op zorgvuldige wijze betrouwbare aannemers uit de regio. Na jouw inschrijving komt een expert thuis bij je langs. Hij controleert de spouwmuur of meet 
de beglazing op. Daarna ontvang je een offerte op maat van jouw wensen. Vervolgens beslis je zelf of je de werken al dan niet laat uitvoeren.


Energent zorgt voor werfopvolging en begeleiding bij de premie-aanvraag. Je staat er dus niet alleen voor en kan alles zonder zorgen uit handen geven, mét kwaliteitsgarantie en aan een voordelige prijs.
Als slot van het traject krijgt elke deelnemer aan de groepsaankoop gratis een screening van zijn volledige woning door een energie-adviseur van Energent of Woonwijzer Meetjesland. Zo krijg je geheel vrijblijvend een beeld over andere interessante energiebesparende maatregelen voor jouw woning.

Inschrijven voor de groepsaankoop spouwmuurisolatie doe je via

Inschrijven voor de groepsaankoop hoogrendementsglas doe je via

Wens je nog bijkomende info? Neem deel aan volgende digitale infomomenten:

  • 14 oktober 2021 om 19.30 uur over spouwmuurisolatie
  • 26 oktober 2021 om 19.30 uur over hoogrendementsglas

Schrijf in via groepsaankoop@veneco.be of via respectievelijk www.veneco.be/spouwmuur of www.veneco.be/glas. Enkele dagen voordien ontvang je een deelnamelink.

Ook via het woon-en energieloket van Woonwijzer Meetjesland waarmee onze gemeente samenwerkt, kan je je inschrijven en extra informatie krijgen: tel. 09 378 61 70.

Gepubliceerd op dinsdag 5 okt 2021 om 13:21