Groepsaankoop stookolietanksenering

Heb je nog een oude stookolietank die je niet meer gebruikt? Of wens je binnenkort over te schakelen van stookolie naar een andere warmtebron (warmtepomp(boiler), zonneboiler, houtkachel, gas, enz.)? Meld je geheel vrijblijvend aan voor de groepsactie stookolietanksanering.

Wist je dat je wettelijk verplicht bent om een ongebruikte mazouttank buiten gebruik te laten stellen door een erkend specialist? Dit houdt meestal in dat de tank wordt gereinigd en opgevuld, of in sommige gevallen zelfs volledig verwijderd.

In samenwerking met All-in Tank Service, dé specialist in tanksanering, organiseert Veneco een groepsaankoop voor het saneren van mazouttanks.

Op maandag 15 mei 2023 om 20 uur organiseert Veneco een digitale kennismaking 

Tijdens deze online meeting wordt uitgelegd wat een tanksanering inhoudt, hoe een groepsaankoop werkt, welke voordelen er zijn en hoe je kunt deelnemen. Na deze korte infosessie van 30 minuten ben je helemaal op de hoogte. Bovendien bieden we samen met Veneco en Energent ondersteuning bij energetische renovatie van je woning. In slechts een half uur lichten we de stappen toe die nodig zijn om je woning comfortabeler en energiezuiniger te maken.

Interesse? 

Schrijf je in via info@veneco.be met als onderwerp 'stookolietanksanering', vermeld ook je naam en gemeente. Enkele dagen vóór het webinar ontvang je een deelnamelink. 

Zowel particulieren als landbouwbedrijven kunnen deelnemen aan de groepsactie.

Deze groepsaankoop is in samenwerking met Energiehuis Veneco en lokaal bestuur Sint-Laureins.

Deelnemen

Surf naar www.veneco.be/tanksanering en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer info

Gepubliceerd op dinsdag 7 feb 2023 om 13:32