Dorpsrestaurant

Als je liever niet alleen eet, kan je aanschuiven in het dorpsrestaurant. Je geniet er van een gezonde en gevarieerde maaltijd in een gezellige sfeer én in het gezelschap van dorpsgenoten.

Vrijwilligers uit de gemeente staan klaar om je te ontvangen en te bedienen. Alle maaltijden worden vers bereid in de keuken van het woonzorgcentrum, een maaltijd bestaat uit soep, hoofdgerecht en dessert.

Kostprijs

Een maaltijd kost 8,50 euro en wordt nadien verrekend via factuur.

Voor wie

In het dorpsrestaurant kunnen de buurtbewoners terecht maar ook personen met een ondersteuningsnood zoals mensen met een beperking, personen die net een ziekenhuisopname achter de rug hebben en herstellende zijn, chronisch zieken, ... .

Waar en wanneer

Je kan elke donderdagmiddag (frietjesdag) terecht in Café Sentral in het woonzorgcentrum (Rommelsweg 12) voor een maaltijd en dit tussen 11.45 uur en 13 uur.

Inschrijven is verplicht

Vooraf inschrijven voor het dorpsrestaurant is verplicht. Je kan inschrijven tot de week voordien tijdens de openingsuren van het dorpsrestaurant, via de inschrijvingsbus in het woonzorgcentrum of via Aan-Z:

Indien je ingeschreven bent maar onverwachts niet kan komen, dan kan je kosteloos afmelden tot 9 uur de dag zelf.

Meer info

Meer info vind je terug op de website van Aan-Z.

Gezocht: vrijwilligers

Het dorpsrestaurant kan enkel geopend worden dankzij de inzet van vrijwilligers. Om de openingsdagen van het dorpsrestaurant binnenkort uit te breiden, zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het bedienen en het afruimen van de maaltijden en het openen van de bar.

Vrijwilligers kunnen zich melden via het woonzorgcentrum of via Aan-Z.