Dansschool Movimento

Dansschool Movimento is toegankelijk voor iedereen die houdt van dans, ongeacht de leeftijd of dansachtergrond. Hiertoe bieden we een groot assortiment aan van verschillende lessen en niveaus van kleuters tot volwassenen.
 
Het groepsgevoel staat bij Dansschool Movimento centraal, dit uit zich in de ongedwongen sfeer die er heerst tijdens onze lessen. Toch streven we ernaar om iedere danser zijn talent te laten ontwikkelen en die binnen de lessen en optredens naar voren te laten komen. De ontwikkeling van creativiteit, persoonlijkheid en eigenheid van de danser staan hoog aangeschreven, zonder daarbij techniek uit het oog te verliezen.
 
Naast het dansplezier dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. Het is belangrijk om correct en op een verantwoorde manier met de (jonge) danslichamen om te gaan. Daarom zijn ook technieklessen in ons aanbod opgenomen. Voor wie meer wil dan puur recreatief dansen zijn er doorgroeimogelijkheden naar de showteams. Dansschool Movimento wil zijn dansers de kans bieden hun visie te verbreden. Daarom worden er geregeld workshops met gastdocenten georganiseerd. Op die manier krijgen de dansers een beeld van wat dans buiten de schoolmuren betekent.
 
Heb je zin gekregen om in een echt dansbad gedompeld te worden? Dan ben je bij Dansschool Movimento op de goede plaats!

Sociale media

Contact

Singelken 15 , 9980 Sint-Laureins
Tel.
0486 27 61 51
dansschoolmovimento@hotmail.com
Website
www.dansschoolmovimento.be/

Eigenaar

Talita De Decker

Seringendreef 8 , 9000 Eeklo