Coaching met behulp van paarden

Ilona Van Driessen heeft een achtergrond als psychologisch consulent, groepsleider op een zorgboerderij en coach (met behulp van paarden). Met Horsereflect typeert ze zich om haar open hart, open blik, oordeelloosheid en een warme aanpak waardoor jij kan groeien en ontwikkelen in je reeds aanwezige krachten en op je eigen unieke manier. Er wordt rust en ruimte geboden om te ontdekken wat voor jou werkt en waar je eigen oplossing ligt.
 
Coachingsessies, troetelsessies en interactie met de paarden geeft de kans om die kracht terug vast te grijpen en jezelf (opnieuw) te ontmoeten en het vergroten of vinden van het geluk. Ilona kan de paarden gebruiken omwille van hun enorm gevoelige kwaliteit waarbij ze emoties en gevoelens kunnen weergeven in hun gedrag. Deze weerspiegelende eigenschap van de paarden kan ingezet worden om de knoop in jezelf te ontwarren. Je werkt samen met het paard rond jouw vraag rondom uiteenlopende privé- of werkgerelateerde onderwerpen waarrond jij je kan ontwikkelen.

Of je beter wil leren omgaan met stress, emoties, balans weer vinden of rust willen vinden… Ilona geeft jou de kans om het puzzelstukje te vinden dat het plaatje weer compleet maakt.

Een individuele coachingsessie duurt gemiddeld 1,5 uur en een individuele troetelsessie duurt ongeveer 1 uur.

De duur en prijs van groepssessies zijn afhankelijk van de groepsgrootte en vraag. In groep kan er bijvoorbeeld gewerkt worden rond het verbeteren van de werksfeer onderling en kunnen struikelblokken onder de loep genomen worden.

Meer informatie

https://www.horsereflect.com/