Boer zoekt bank

Zes landbouwbedrijven hebben voor hun erf een picknickbank van de gemeente geplaatst. Via de QR-code op de bank bekijk je een kort filmpje over de landbouwer en het bedrijf.

Ze engageren zich hiermee om de Meetjeslandse bezoeker, die hun erf passeert, aan te spreken en in te wijden in de magie van de regio, in de smaak van de streekproducten en de dynamiek van hun eigen bedrijf.

Wie graag de liefde en de passie wil ervaren die de landbouwers voor hun beroep én de mooie streek hebben, kan dit ook aan de hand van een uitgestippelde fietstocht van ongeveer 42 km waarbij je de prachtige natuur ontdekt en kennis maakt met de landbouwers en hun bedrijf. Je vindt de route van de fietstocht op Route You.

Plan je fietsuitstap in Sint-Laureins en verwen jezelf met een heerlijke picknicktas gevuld met lekkere streekproducten. Bestellen kan bij onze partners die je graag voorzien van een goedgevulde gepersonaliseerde ‘Sentse’ picknicktas die je achteraf als koeltas kan blijven gebruiken. Vooraf reserveren is noodzakelijk via https://www.sint-laureins.be/picknicken.

Contact

Toerisme

Adres
Leemweg 24 , 9980 Sint-Laureins Huis van de Vrije Tijd
Tel.
09 218 76 47
dienstvrijetijd@sint-laureins.be

Openingsuren

Vandaag
Nu gesloten
Gesloten
Morgen
open van 09:00 tot 12:00 14:00 tot 16:00
Alle openingsuren Toerisme