Alle wegen leiden naar ... de bib!

Ja hoor, alle wegen leiden naar…  de bib! De slogan zegt het op zich al: we kijken ernaar uit je terug te zien. De bib verwelkomt en verwent jou maar al te graag, nu we terug mogen. Daarom lanceren we een tweeledige wedstrijd: onze versie van ‘de stoel’ (je weet wel, die van 1000 zonnen en garnalen) én een inkleurwedstrijd.

De stoel

Op woensdag 13 oktober hebben we via de gemeentelijke Facebookpagina en de Instagramaccount  van de bib en de gemeente een oproep gedaan om naar een locatie in de gemeente te komen met je favoriete bib-object bijvoorbeeld een boek, een strip, een dvd, ... Wie als eerste op de locatie arriveerde en op het dekentje zag, mocht met het dekentje naar huis.

Proficiat Els De Graeve, zij zat als eerste met een boek uit de bib op het dekentje! Veel plezier met het heerlijk zacht gepersonaliseerd fleecedekentje!

Naast onze bib nemen ook volgende bibliotheken deel aan de stoel: Aalter, Assenede, Eeklo, Evergem, Kaprijke, Lievegem, Wachtebeke en Zelzate.

Kleurenplaten

We bieden ook inkleurplaten aan (op school, in de horeca en in de bib). Jong en oud(er) mag zijn of haar ingekleurde en ingevulde plaat afgeven in de bib. Vijf winnaars maken kans op een heerlijk zacht bib-dekentje. De wedstrijd loopt nog tot 31 november.

Wie zich liever in de tekening zelf verdiept, kan op speurtocht gaan naar de zeven verborgen cuberdons.

Je kan de kleurenplaat hier downloaden:

Kleurenplaat.pdf4,6 Mb(pdf)

Gepubliceerd op donderdag 7 okt 2021 om 08:30