Activiteiten in de UiTdatabank

UiTdatabank levert informatie aan meer dan 500 agenda's, waaronder UiT in Vlaanderen, UiT in het Meestjesland, de gemeentelijke website, thema agenda's, gedrukte bladen, mobiele apps, ... Ook jouw activiteit kan verschijnen op vele agenda's.

Door jouw activiteit in te voeren, verschijnt alle informatie op de gemeentelijke website. Je vindt steeds een overzicht van alle activiteiten op de pagina activiteiten. Activiteiten die in de UiTdatabank zijn ingegeven en plaats vinden op het grondgebied Sint-Laureins, worden ook mee opgenomen in de eerstvolgende editie van het gemeentelijk infomagazine De Vijfklank.

Hoe kan je een activiteit invoeren?

Om een activiteit in te voeren, heb je een UiTiD nodig. Dit is je persoonlijke account waarmee je kan aanmelden op UiTdatabank, UiT in Vlaanderen, UiT in het Meetjesland en tal van andere UiTwebsites. Heb je nog geen UiTiD, je kan er gratis eentje aanmaken op www.uitdatabank.be

Hulp nodig?

Her en der in de UiTdatabank zitten korte tips die je steeds de weg wijzen. Bovendien kan je met vragen terecht in het online helpcentrum dat je kan bereiken via de help-knop op elk scherm of bij de helpdesk via vragen@uitdatabank.be.

Lees zeker en vast eens onderstaande handleiding.

UiTdatabank handleiding.pdf86,9 Kb(pdf)