aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Openbare werken

Hier kan je informatie terugvinden over de wegen- en rioleringswerken in onze gemeente (als ook over werken in een andere gemeente die een impact hebben op het verkeer).

Wil je meer informatie niet alleen over Sint-Laureins maar ook de andere gemeenten in België surf dan naar : www.wegenwerken.be.

Omleiding door werken in de dorpskern van Sint-Laureins

In het kader van de dorpskernvernieuwing van Sint-Laureins waarbij een groot deel van de Leemweg en de Dorpsstraat alsook het gemeenteplein en de kerkomgeving een volledige opfrissingsbeurt krijgt van zowel riolering als bovenbouw is De Watergroep momenteel bezig met de aanleg van een volledig nieuwe waterleiding. De Dorpsstraat hebben ze reeds onderhanden genomen, maar momenteel is de Leemweg aan de beurt. De komende weken zal hier nog hinder ondervonden worden en zullen er omleidingen gevolgd moeten worden. Om de hinder zo veel mogelijk te beperken worden de werken opgedeeld in fases, echter is er per fase voor eenzelfde principe gekozen voor de omleiding.

De gewestweg zal voor de lengte van de werken altijd van éénrichtingsverkeer voorzien worden in de richting van Eeklo wie van Eeklo richting Sint-Margriete rijdt zal een omleiding moeten volgen.

De hinder van deze werken zal nog duren tot begin 2018.