aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Cavaria - Lumi

logo cavaria

De missie van çavaria luidt als volgt:  Çavaria inspireert, stimuleert en ondersteunt verenigingen en individuen die opkomen voor een brede kijk op seksuele oriëntatie, genderexpressie en genderidentiteit. Ze streeft het welzijn na en komt op voor de rechten van homo's, lesbiennes, bi's en transgenders in alle aspecten van het dagelijkse leven.

Çavaria is een koepel van meer dan 120 aangesloten verenigingen. Die krijgen ondersteuning, inspraak en vorming aangeboden en vormen samen de holebi- en transgendergemeenschap. Daarnaast richt een gelijkekansenwerking zich tot de brede maatschappij. Çavaria komt op voor holebi's en transgenders door te werken op het structurele niveau. Çavaria voert campagne, informeert, sensibiliseert, lobbyt en opinieert. De gratis en anonieme telefoonlijn biedt hulp en je kunt er discriminaties melden. ZiZo-magazine is het uithangbord van çavaria, op papier en online. 

www.cavaria.be

www.zizo-online.be

www.transgenderinfo.be

www.lumi.be

lumi_logo_combo
Klik om te vergroten

REGENBOOGHUIS IN ONZE REGIO

Regenbooghuizen zijn de ontmoetingsplaatsen van de regio’s. Deze huizen hebben hun eigen projecten en werking, maar zijn wel aangesloten bij çavaria en werken samen aan projecten.

De meeste huizen bieden ook zelf educatief/ informatief materiaal aan en gaan verschillende samenwerkingen aan met partners. Wil je weten wat het regenbooghuis in jouw regio te bieden heeft? Heb je graag meer informatie of wil je contact opnemen met de verantwoordelijken? Op deze website kan je alle gegevens terugvinden.

Casa Rosa vzw

Regenbooghuis Oost-Vlaanderen

Kammerstraat 22

9000 Gent
info@casarosa.be