aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Online renovatieadvies op maat


Is je woning klaar voor de toekomst? Een renovatieadviseur antwoordt via een tele-advies op al je renovatievragen.

In deze onzekere tijden willen we als gemeente en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen je graag verder blijven helpen met je (ver)bouwplannen.

Onze adviseurs geven tele-advies over je huis. Dit advies verloopt via een videogesprek. Meer info op www.bouwwijs.be/renovatieadvies.

Emanuel Bosman kreeg renovatieadvies aan huis: ‘Ik zou het iedereen aanraden om te doen omdat het in het nemen van beslissingen omtrent isolatie een goede oplossing is om verschillende pro’s en contra’s te horen. Vooral om veel gemaakte fouten en denkfouten te voorkomen.’

Duurzaam & comfortabel: ja graag.

Ben je net als Emanuel op zoek naar onafhankelijk advies om je project waar te maken?

Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen geeft renovatieadvies aan Oost-Vlamingen die hun verbouwing op een duurzame manier willen aanpakken.

Dat betekent je energieverbruik naar beneden halen en rekening houden met een leefbare woonomgeving, maar ook meer wooncomfort creëren.

Door van bij het begin van het proces vooruit te kijken, een plan te maken en doordacht te kiezen, realiseer je stapje voor stapje je droomhuis.

Voor wie?

Voor alle Oost-Vlamingen die willen renoveren en meer willen weten over isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie of duurzame materialen.

De adviseur plant met jou een moment in voor een tele-advies. Zo krijg je advies dat perfect op maat is.

Gratis in Sint-Laureins!

Anderhalf uur renovatieadvies is volledig gratis. De gemeente Sint-Laureins en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen nemen de volledige kost op zich.

Surf naar www.bouwwijs.be/renovatieadvies en vul digitaal je aanvraag in. Een adviseur neemt contact met je op voor een afspraak.

Kies je voor nieuwbouw? Ook dan geven we je graag gratis digitaal advies. Meer info op www.bouwwijs.be/bouwadvies.

Ook voor specifieke vragen rond duurzaam bouwen en verbouwen kan je terecht bij het Steunpunt. Stel je vraag via www.bouwwijs.be/bouwadvies-en-premies/infoloket of bel op het nummer 09 267 78 07.

Van zodra de federale maatregelen het toelaten, kunnen de adviseurs terug advies aan huis geven.

Revonatieadvies
Klik om te vergroten

Terug naar alle nieuws