aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Betaal minder voor groene stroom


Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat?

Doe dan mee met de tiende groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Schrijf je vóór 1 februari 2021 in via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom.  Inschrijven is gratis en volledig vrijblijvend. Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod tot en met 30 april 2021. De Provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Goedkopere energie via groepsaankoop

Met deze groepsaankoop ondersteunt de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling op 1 februari de beste prijs kan bieden, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen.

Dankzij de vorige groepsaankoop konden meer dan 33.000 Vlaamse gezinnen en bedrijven besparen op hun energiefactuur. Ook dit jaar is het doel weer zoveel mogelijk Oost-Vlamingen groene, goedkope energie aan te bieden.

Ook onze gemeente ondersteunt dit initiatief. Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan terecht bij het wekelijkse loketmoment van Woonwijzer Meetjesland. Neem zeker je laatste jaarafrekening mee! Daarin staan immers alle gegevens die we nodig hebben om jouw inschrijving in orde te brengen.

Meer info

Gratis infolijn: 0800 60601 (werkdagen van 8.00 uur tot 20.00  uur)

groenestroom@oost-vlaanderen.be

Woonwijzer Meetjesland

09 378 61 70

info@woonwijzermeetjesland.be
Loketmoment in Sint-Laureins: iedere woensdag tussen 14 en 16 uur in het gemeentehuis

34 Kerstlogo 2020
Klik om te vergroten

logo_oost-vlaanderen_klimaatgezond_web_0

Terug naar alle nieuws