aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Update inschrijvingen zomerkampen 2020


Het coronavirus bepaalt ons leven al een hele tijd! Ook voor de kinderen en jongeren begint deze periode zwaar te wegen: ook zij willen hun normale leven graag terug opnemen!

Wellicht willen zij deze zomer graag op creakamp, sportkamp of naar de speelpleinwerking!

Dat is normaal, maar helaas kunnen wij als gemeentebestuur nog geen zekerheid geven over het al dan niet plaatsvinden van deze thematische kampen of speelpleinwerking.

Het gemeentebestuur wacht immers ook op verdere instructies van de federale regering en de Nationale Veiligheidsraad.

Het aanbieden van een themakamp en het spelen tijdens de speelpleinwerking moet immers op een veilige manier kunnen gebeuren, zodat de risico’s zo klein mogelijk blijven op een verdere verspreiding van het coronavirus. Het spreekt vanzelf dat de veiligheidsregels inzake minimale afstand en hygiëne zoveel mogelijk dienen gerespecteerd te worden.

Het blijft dus nog even wachten op de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad eind mei.

Het spreekt voor zich dat u zo snel als mogelijk op de hoogte wordt gebracht van de inschrijvingsmodaliteiten in verband met de zomerkampen en de speelpleinwerking.

Voor verdere vragen kan u steeds contact opnemen met het Huis van de Vrije Tijd op het nummer 09 218 76 45 of via email dienstvrijetijd@sint-laureins.be

Terug naar alle nieuws