aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Woonwijzer Meetjesland zoekt een sociaal adviseur - communicatiemedewerker (m/v)


Woonwijzer Meetjesland is een afdeling van SOM vzw. Onze vzw is actief in de beleidsdomeinen Wonen en Energie. Woonwijzer Meetjesland biedt beleidsondersteuning aan 8 gemeenten uit het Meetjesland en organiseert een woon- en energieloket voor de burgers van die gemeenten.  

Om onze dienstverlening naar de burgers verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) die deeltijds een woon- en energieloket bemant en deeltijds ondersteuning biedt bij het uitwerken van algemene communicatie voor onze vzw.

Als adviseur in een woon- en energieloket informeer je burgers en je volgt complexe vragen op. Je zoekt daarbij actief mee naar een gepaste oplossingsstrategie en je zorgt voor een goede afstemming van de verschillende hulpverleners of diensten die vanuit verschillende invalshoeken betrokken zijn bij woon- en energievragen.

Als communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het opmaken en bewaken van onze huisstijl, onze interne en externe communicatie. Je bent bedreven in het opmaken en beheren van content voor websites, sociale media en geschreven pers. Je hebt een goede basiskennis van grafische softwareprogramma’s voor het opmaken van folders en uitwerken van campagnes. Samen met een heel gedreven team sta je in voor de verdere bekendmaking van onze dienstverlening binnen ons werkingsgebied.

De volledige functiebeschrijving kan je hier (pdf, 526.1 kB) downloaden.

Terug naar alle nieuws