Vacature: administratief medewerker Burgerzaken


Het gemeentebestuur van Sint-Laureins zoekt een administratief medewerker - 19 uur (m/v)

Contractueel - onbepaalde duur - niveau C1-3, aanleg werfreserve van een jaar, verlengbaar.
Ben je klantgericht, communicatief en punctueel? Ben je positief ingesteld en kan je je snel nieuwe wetgeving eigen maken? Beschik je over uitstekende administratieve en computervaardigheden? Dan ben jij de ideale collega voor onze dienst Burgerzaken!

Doel van de functie

Bij de dienst Burgerzaken hoort een dagelijkse loketwerking waarbij we klantvriendelijke, efficiënte en professionele bediening verzekeren. Je levert kwalitatieve akten, documenten en attesten af aan de burger. Je beheert en volgt de administratie op om efficiënt en effectief te kunnen werken aan dossiers.

Startdatum

Vermoedelijk april 2020

Wat verwachten wij van jou?

Diploma dat toegang geeft tot niveau C (secundair onderwijs) en slagen voor de selectieproeven.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een boeiende en afwisselende functie met een contract van onbepaalde duur, een maandelijks bruto aanvangswedde van € 963,69 aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden zoals glijdende arbeidsuren, maaltijdcheques (€6 per gewerkte dag), hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding (€ 0,24 km), een gunstige verlofregeling, lidmaatschap GSD-V en permanente vorming.

Wil je deel uitmaken van ons team?

Bezorg ons, via personeelsdienst@sint-laureins.be, ten laatste op 6 maart 2020 volgende documenten:

Vragen?

Raadpleeg het extra infopakket met de aanwervingsvoorwaarden, functiebeschrijving en - profiel en het examenprogramma op www.sint-laureins.be.Je kan ons contacteren via mail: personeelsdienst@sint-laureins.be of telefonisch op het nummer 09 218 76 42.
De vacature kan je hier (pdf, 612.9 kB) downloaden, de infobundel kan je hier (pdf, 1.2 MB) downloaden.

Terug naar alle nieuws