aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Vacature: cultuurbeleidscoördinator


Vacature cultuurbeleidscoördinator (m/v) - halftijds

Het gemeentebestuur van Sint-Laureins zoekt een cultuurbeleidscoördinator (m/v)

Contractueel – onbepaalde duur – niveau B1-3

Aanleg werfreserve van een jaar, verlengbaar.

Taakinhoud

Je staat in voor het ondersteunen van een integraal en kwalitatief cultuurbeleid in de gemeente en voor het coördineren van overleg in functie van de verschillende aspecten van het gemeentelijk cultuurbeleid. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, de uitvoering en de evaluatie van het gemeentelijk cultureel beleid. U staat in voor de efficiënte en klantvriendelijke afwerking van de dienst cultuur.

Startdatum

Vermoedelijk 1 april 2020.

Wat verwachten van wij van jou?

Je bent een enthousiaste, gedreven en flexibele cultuurliefhebber. Je hebt goede kennis van de (socio-)culturele sector en van het (socio-)culturele middenveld. Je kunt visie ontwikkelen en hebt aandacht voor nieuwe tendensen. Je bent in staat een project op te zetten en te begeleiden. Je bent op de hoogte van de relevante wetgeving en de gangbare informaticatoepassingen. Je hebt een diploma dat toegang geeft tot niveau B (bachelor of gelijkgesteld) en slaagt voor de selectieproeven.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een boeiende en afwisselende functie met permanente opleidingsmogelijkheden en kansen voor persoonlijke groei. Een maandelijks brutosalaris van min. €1230,39 - max. €2073,17 wordt aangevuld met eindejaartoelage, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, glijdende werktijden en gratis lidmaatschap bij GSD-V.

Wil je deel uitmaken van ons team?

Bezorg via personeelsdienst@sint-laureins.be, ten laatste op 23 februari 2020 volgende documenten:

· Jouw gemotiveerde sollicitatiebrief met CV

· Een kopie van jouw diploma

· Een uittreksel uit het strafregister (model 1, niet ouder dan 3 maanden)

Vragen?

Raadpleeg het extra infopakket met de aanwervingsvoorwaarden, functiebeschrijving en -profiel en het examenprogramma op onze site. Je kan ons contacteren via mail: personeelsdienst@sint-laureins.be of op het nummer 09 218 76 42.

Terug naar alle nieuws