aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Groepsaankoop groene stroom en aardgas


Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat?

Doe dan mee met de 9de groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Schrijf je voor 4 februari 2020 in via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom.Inschrijven is gratis en volledig vrijblijvend.

Je krijgt een persoonlijk aanbod met prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod tot en met 5 april 2020. De provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Goedkopere energie via groepsaankoop

Met deze groepsaankoop ondersteunt de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling op 4 februari de beste prijs kan bieden, is de winnaar.

Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen. Dankzij de vorige groepsaankoop konden meer dan 32.000 Vlaamse gezinnen en meer dan 1.000 bedrijven respectievelijk gemiddeld 367 en 485 euro besparen op hun energiefactuur.. Ook dit jaar is het doel weer zoveel mogelijk Oost-Vlamingen groene, goedkope energie aan te bieden.

Ook onze gemeente ondersteunt dit initiatief. Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan terecht bij het wekelijkse loketmoment van Woonwijzer Meetjesland. Neem zeker je laatste jaarafrekening mee! Daarin staan immers alle gegevens die we nodig hebben om jouw inschrijving in orde te brengen.

Meer info

Gratis infolijn: 0800 76101 (werkdagen van 9 tot 20 uur)groenestroom@oost-vlaanderen.be

Woonwijzer Meetjesland

Tel. 09 378 61 70info@woonwijzermeetjesland.beLoketmoment in Sint-Laureins: elke woensdag tussen 14 en 16 uur in het gemeentehuis.

14 logo Provincie Oost-Vlaanderen

15 logo Woonwijzer

Terug naar alle nieuws