aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Doe mee aan het Weekend van de Klant 5-6 oktober


Sinds 2017 organiseren Unizo, Comeos en UCM samen Weekend van de Klant, en brachten zo de Dag van de Klant en Sunday Shopday samen tot een feestelijk shopweekend in België.

Tienduizenden winkeliers verwennen hun klanten met cadeautjes of een leuke actie, zowel de (kleine) zelfstandigen als de (grote) ketens.

Weekend van de Klant draait om de klant. Maar Unizo, Comeos en UCM als ondernemersorganisaties met deze campagne ook de winkels zelf bedanken en ondersteunen met een brede communicatiecampagne.

Weekend van de Klant is immers de ideale gelegenheid om de fysieke handel, groot of klein, op Belgische bodem in een positief daglicht te stellen.

Hoe kan ik meedoen?

Schrijf je voor 15 september in via de website www.weekendvandeklant.be en ontvang een promopakket met een affiche, raamstrook, raamsticker, ballonnen en attentiestickers.

De ideale manier om al jouw klanten te informeren over jouw actie tijdens het Weekend van de Klant.Inschrijven is volledig gratis.

Organiseer een actie of event tijdens het Weekend van de Klant en geef alle info door via info@weekendvandeklant.be voor publicatie op hun website.

Op www.weekendvandeklant.be kan je ook gratis digitaal promomateriaal downloaden om je nieuwsbrief, Facebook, website en andere communicatiemiddelen op te vrolijken.

Via de webshop kan je extra promomateriaal bestellen zoals beachvlaggen, ballonen, ... .

weekendvdklant_2019_affiche
Klik om te vergroten

Terug naar alle nieuws