aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Koninklijke Fanfare Nooit Gedacht viert 100 jaar bestaan!


De Koninklijke Fanfare Nooit Gedacht bestaat 100 jaar! Dat wordt gevierd op 6 en 7 juli in en op de terreinen van de culturele site De Meet te Bentille met verschillende optredens en een doorlopend te bezoeken fototentoonstelling van de Fanfare.

Programma:

Op zaterdag 6 juli om 18u is er een degustatie BARBECUE* met vertoning van filmpjes van de fanfare, leuke anekdotes en verrassingsoptredens.

*Iedereen die wenst kan daar aan deelnemen, men dient wel op voorhand in te schrijven vóór 1 juli (volwassenen 21€ / kinderen 11€). Op rekening nr BE19 2900 4408 5612 met vermelding van het aantal volwassenen en kinderen of door zich in te schrijven bij Party-Drinks, Sint Jansstraat 15/01 te Sint-Jan-in-Eremo.

Op zondag 7 juli is er een groot (gratis) muziekfestival waarop iedereen welkom is!

Om 10u30 speelt de jubilerende fanfare Nooit Gedacht een concert met aansluitend om 11u30 een receptie. Een toespraak door burgemeester en door de afgevaardigde van Vlamo Oost-Vlaanderen mag niet ontbreken. Maar ook worden er eretekens uitgereikt aan verschillende muzikanten.

Het namiddagprogramma gaat van start om 13u op het podium opgesteld op het terrein van De Meet.

fanfare2
Klik om te vergroten

Tijdens de optredens op het podium wordt er door de muziekverenigingen van Adegem, Bassevelde en Kaprijke ook een rondgang door het dorp voorzien.

Om 18 uur wordt er dan afsluitend een mars gespeeld door alle deelnemende verengingen.

Deze viering is mogelijk door de steun van de bevolking van Bentille, de sponsors, het gemeentebestuur van Sint Laureins en VLAMO Oost-Vlaanderen

8 Cultuur Vlamo logo8 Cultuur Vlaanderen Logologo Sint-Laureins in kleur

Terug naar alle nieuws