aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Boerekreektriatlon op 1 juni 2019


Voor de 33ste keer gaat in St-Laureins zaterdag 1 juni 2019 de Boerekreektriatlon door voor jong en oud.
Het wordt opnieuw een denderend spektakel met Belgische toppers en Sentenaren die voor het eerst aan de start zullen staan.
SMO-Specialized nodigt dan ook iedereen uit om een kijkje te komen nemen aan het provinciaal sport- en recreatiecentrum en de 500 atleten aan te moedigen.
Of neem een kijkje bij de verschillende standhouders of kom even verpozen met een hapje en drankje.

Programma

De start op zaterdag wordt gegeven om 10u15 voor de eerste startwave met de allerkleinsten (6 tem. 11 jaar). De triatlon is ingedeeld in jeugdreeksen (vanaf 11u) en reeksen voor volwassenen (recreatief 12u en Belgisch kampioenschap sprint voor dames, masters en elite 16u30). Het traject werkt samen met de werkgroep en politie uitgestippeld, rekening houdend met de verschillende dorpskernen en landelijke wegen.

Gewijzigde verkeerssituatie op 1 juni

Om deze wedstrijd in goede banen te leiden en op advies van politie en schepencollege zullen volgende maatregelen van kracht zijn:Tijdens de wedstrijd van 11u tot 18 uur wordt het doorgaand verkeer van het parcours geweerd. Gelet op het groot aantal deelnemers wordt aan het plaatselijk verkeer gevraagd zoveel mogelijk het parcours te vermijden. Al het plaatselijk verkeer wordt omgeleid in de rijrichting van de renners. Er zal geen verkeer mogelijk zijn in de tegenrijrichting van de renners!

Het is verboden te parkeren en stil te staan in volgende straten en pleinen of gedeeltes ervan:

  • St-Jansstraat, vanaf huisnummer 132 tot rond punt
  • Nieuwstraat, tussen de Kerkstraat en de Watervlietsesteenweg
  • Watervlietsesteenweg, tussen de Nieuwstraat en de Oudemansdijk

Neem een kijkje op www.smo-specialized.be voor de laatste info.

Parcours

*Ironkids (6-11 jarigen: onder politiebegeleiding in groep van 10u tot 11u):

provinciaal sportcentrum De Boerekreek - Sint-Jansstraat - Hogestraat - Sint-Janspolderdijk - Drijdijk - Houtlanddijk - Sint-Jansstraat - provinciaal sportcentrum De Boerekreek (1 ronde)

*Jeugd (12-15 jarigen: individueel van 11u tot 12u):

provinciaal sportcentrum De Boerekreek - Sint-Jansstraat - Hogestraat - Sint-Janspolderdijk - Calusstraat - Lathouwerstraat - Mariapolderdijk - Houtlanddijk - Sint-Jansstraat - provinciaal sportcentrum De Boerekreek (1 ronde)

*Recrea en BK (16+: individueel van 12u tot 18u):

provinciaal sportcentrum De Boerekreek - Sint-Jansstraat - Sint-Livinuspolder - Casteleynstraat - Appelstraat - Watervlietsesteenweg - Oudemansdijk - Kruisken - Lathouwerstraat - Mariapolderdijk - Houtlanddijk - Sint-Jansstraat - provinciaal sportcentrum De Boerekreek (2 ronden)

Terug naar alle nieuws