aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

BeNeLadiesTour op zaterdag 20 juli in Watervliet


De zesde editie van de BeNe Ladies Tour (WE 2.1) staat in de steigers. Van donderdag 18 tot en met zondag 21 juli 2019 rijdt de wereldtop van het vrouwenwielrennen opnieuw door België en Nederland.

Op zaterdag 20 juli krijgen de rensters, net als de voorgaande jaren, een tweeluik voor de wielen geschoven. Net voor de middag start het peloton in de toeristische trekpleister Sluis, gelegen in de provincie Zeeland, voor een korte voormiddagrit. Dit wordt een uitgelezen kans voor de snelste vrouwen van het peloton waarvan de aankomststreep van deze rit ligt getrokken in Watervliet. Het Meetjesland heeft dus opnieuw zijn stem in het verhaal van de BeNe Ladies Tour. In de vooravond wordt in het prachtige landschap van de polders in en rond Watervliet een individuele tijdrit verreden die wel eens heel bepalend kan zijn voor het eindklassement.Toegang tot het evenement is gratis.

Programma:

10u30 Start VIP-formule ism. SJB-catering en de lokale middenstand

11u00 Start wedstrijd in Sluis (Nl)

11u20 Aankomst ploegwagens vanuit Sluis (rennerspark in de Kloosterstraat)

12u10 Eerste passage rensters thv. het Stee (grote omloop 12 km)

13u30 Aankomst dames elite

14u00 Start nieuwelingenkoers (kleine omloop 6 km)

15u30 Aankomst nieuwelingen

17u30 Start individuele tijdrit (14 km - startpodium en finish thv. kiosk)

20u30 Einde tijdrit

Wil je dit culinair en sportief evenement niet missen?

In samenwerking met de lokale middenstand en Sander Jan Beirens (SJB Catering, ex-souschef van Sergio Hermans in Oud Sluis) werd een wieler-arrangement uitgewerkt. 

Reserveer alvast je tickets voor het VIP-gebeuren in het Huis van de Vrije Tijd (Leemweg 24).

De kostprijs voor een VIP-diner bedraagt € 125 incl. aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert met aangepaste wijnen en frisdrank (tussen 10u30 en 14u).

fotoblt
Klik om te vergroten

Terug naar alle nieuws