Werken in Sint-Laureins


De gemeente Sint-Laureins probeert u over de werken en de bijhorende hinder zo goed mogelijk te informeren.

Voor een overzicht van alle hinder in uw streek, kunt u ook steeds terecht op Geopunt Vlaanderen. De hinder wordt daar voor u in kaart gebracht:

Dorpskernvernieuwing Sint-Laureins

De dorpskernvernieuwing in Sint-Laureins verloopt in verschillende fases en met verschillende aannemers

Door de dorpskernvernieuwing ondervindt u hinder in de Leemweg en Dorpsstraat. Klik hier voor meer informatie over de verschillende fases.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Aquafin en ontvang alle nodige informatie over de rioleringswerken in Sint-Laureins (Dorpsvernieuwing).

Kom je met de auto?

De bereikbaarheid van de handelszaken en gemeentelijke diensten is moeilijk wegens de wegenwerken in het centrum van Sint-Laureins. Parkeren doe je het best aan de sporthal van Sint-Laureins. Van daaruit zijn de verschillende handelszaken, het gemeentehuis, het OCMW en het Huis van de Vrije Tijd op korte afstand te voet bereikbaar.

Respecteer de wegomleidingen want er worden politiecontroles uitgevoerd.

Kom je met de bus?

Wegens de werken in de dorpskern worden verschillende bushaltes van Lijn 62 vanaf zaterdag 18 mei 2019 niet bediend tot het einde van de werken:

Niet-bediende haltes: Rommelsweg (beide richtingen), Dorp (beide richtingen), Vlamingstraat (beide richtingen), Comercaatsweg (beide richtingen)

Tijdelijke haltes: kruispunt Leemweg/Vaakweg,  kruispunt Caatsweg/Goochelaarstraat, kruispunt Vlamingstraat/Groeneweg

Volg de informatie op de website van De Lijn.

Terug naar alle nieuws