aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Vacature : Gemeente Sint-Laureins zoekt boekhouder/deskundige financiën (m/v)


Gemeente Sint-Laureins zoekt een gemotiveerde

Boekhouder / Deskundige financiën (m/v)

(minimum 30,4/38)

contractueel – onbepaalde duur – niveau B1-3.

met aanleg werfreserve van een jaar, verlengbaar.

***

Functie: 

Onder leiding van de financieel directeur sta je mee in voor het voeren van de boekhouding van het bestuur en het behouden van de financiële stabiliteit van de organisatie. Je helpt mee bij de opmaak van het gemeentelijk budget, de budgetwijzigingen en de meerjarenplanning. Je assisteert bij de financiële rapportering door de financieel directeur.

Profiel: 

Je hebt een grondige kennis van boekhouding en de toepasselijke wetgeving. Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je bent punctueel, zorgvuldig, discreet, stressbestendig en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin. Je streeft steeds naar een optimaal en efficiënt gebruik van middelen. Je hebt feeling met de meest courante software. Je bent in het bezit van een diploma dat toegang geeft tot niveau B (bachelor of gelijkgesteld) of je bent laatstejaarsstudent. Je slaagt voor de selectieproeven.

Aanbod:

Wij bieden jou een boeiende en afwisselende functie met permanente opleidingsmogelijkheden en kansen voor persoonlijke groei. Een maandelijks brutosalaris van min. €2460,78 - max. €4146,34 dat wordt aangevuld met eindejaarstoelage, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, glijdende werktijden en gratis lidmaatschap bij GSD-V.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief met uitgebreid CV, een kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister (model 1, niet ouder dan 3 maanden) naar:

College van burgemeester en schepenen, t.a.v personeelsdienst
Dorpsstraat 91
9980 Sint-Laureins

Of per mail naar personeelsdienst@sint-laureins.be.

De uiterste datum voor indiening is 13 mei 2019.

Vragen?

Raadpleeg het extra infopakket met de aanwervingsvoorwaarden, functiebeschrijving en –profiel en het examenprogramma : Infopakket Boekhouder - Deskundige financiën (pdf, 258.7 kB)

Je kan ons contacteren via mail: personeelsdienst@sint-laureins.be of op het nr. 09 218 76 42

Terug naar alle nieuws