aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Dorpshuis

logo dorpshuisHet gemeentebestuur van Sint-Laureins staat in voor de dienstverlening van het Dorpshuis. Deze dienstverlening gaat door in het oud-gemeentehuis van Watervliet, Stee 3. Het dorpshuis is een ontmoetingsplaats voor alle inwoners van de gemeente. Een open huis waar iedereen welkom is.

Openingsuren:

- maandag van 9.00u tot 12.30u en van 13.00u tot 15.30u

- dinsdag van 9.00u tot 12.45u en van 13.15 tot 15.30u

- woensdag van 9.00u tot 12.45u en van 13.15u tot 16.30u

- donderdag en vrijdag van 9.00u tot 12.30U

Op dinsdagvoormiddag is er het dorpsparlement, elke tweede donderdag van de maand zijn er de breidames en elke vierde donderdag van de maand zijn de bezige bijtjes actief. De eerste woensdag van de maand kan je er de boezemvriendinnen treffen.

Wie wil deelnemen aan deze activiteiten kan terecht bij de verantwoordelijken. Deze informatie kan men bekomen in het dorpshuis.

Voor wat kan je er nog terecht:

- toeristische, culturele en sociale folders,

- de speelotheek: ouders, grootouders, kinderen, scholen, verenigingen kunnen op woensdagnamiddag speelgoed en spelmateriaal ontlenen,

- kunstenaars en andere creatievelingen kunnen zich aanbieden en hun werken kosteloos exposeren,

- wie creatief is of leuke ideeën heeft, laat het ons weten en misschien kan je dan zelf een cursus of workshop geven,

- onze tuin is vrij toegankelijk, je kan er komen met je kinderen of gewoon verpozen met een koffie of iets fris, bij ons is er altijd iemand die je met een lach zal ontvangen.

Dorpsrestaurant in het dorpshuis

Dinsdag en vrijdag is het dorpsrestaurant geopend. Senioren van de gemeente kunnen er terecht voor een 3-gangen menu aan een democratische prijs. Reserveren kan tot de dag voordien bij Sofie Maeyens van Aan-Z op het nummer 09 344 36 10.

Mensen dichter bij elkaar brengen is onze doelstelling!

Meer info: Dorpshuis Watervliet, Stee 3, 9988 Watervliet, tel. 09 379 84 04, mail: dorpshuis@sint-laureins.be – facebook: https://www.facebook.com/dorpshuis.watervliet .

Activiteiten in het Dorpshuis

De activiteiten kan je hier downloaden : Activiteiten Dorpshuis maart - april 2017 (pdf, 353.8 kB).