aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Vacature : Gemeente en OCMW Sint-Laureins zoeken een communicatieverantwoordelijke


Gemeente en OCMW Sint-Laureins organiseren een selectieprocedure voor de functie van:

Communicatieverantwoordelijke (voltijds)

contractueel – onbepaalde duur – niveau B1-3.

Aanleg werfreserve van een jaar, verlengbaar.

Functie: 

Je staat in voor de voorbereiding en realisatie van het communicatiebeleid. Je stimuleert, coördineert en begeleidt de communicatie van de gemeente en het OCMW. Je informeert de bevolking en alle betrokken doelgroepen op onafhankelijke wijze over het gevoerde beleid. Je creëert, organiseert en coördineert de interne en externe communicatie, en draagt bij aan het correct, tijdig, helder en aantrekkelijk overbrengen van informatie.

Profiel: 

Je bent een enthousiaste, creatieve duizendpoot. Je hebt goede kennis van informatie-, communicatie- en public relations-methodieken en kunt probleemloos omgaan met moderne communicatiemiddelen. Je bent communicatief vaardig en kunt een aantrekkelijk verhaal brengen naar verschillende doelgroepen.  Je hebt een diploma dat toegang geeft tot niveau B (bachelor of gelijkgesteld) en slaagt voor de selectieproeven.

Aanbod:

Wij bieden jou een boeiende en afwisselende functie met permanente opleidingsmogelijkheden en kansen voor persoonlijke groei. Een maandelijks brutosalaris van min. 2460,78 euro - max. 3321,34 euro wordt aangevuld met eindejaartoelage, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, glijdende werktijden en gratis lidmaatschap bij GSD-V.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief met uitgebreid CV, een kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister (model 1, niet ouder dan 3 maanden) naar:

College van burgemeester en schepenen, t.a.v personeelsdienst
Dorpsstraat 91
9980 Sint-Laureins

Of per mail naar personeelsdienst@sint-laureins.be.

De uiterste datum voor indiening is 4 maart 2019.

Vragen?

Raadpleeg het extra infopakket met de aanwervingsvoorwaarden, functiebeschrijving en –profiel en het examenprogramma op www.sint-laureins.be. Je kan ons contacteren via mail: personeelsdienst@sint-laureins.be of op het nummer 09 218 76 42.

Infobrochure :

De infobrochure kan je hier downloaden : Infobrochure Communicatieverantwoordelijke (pdf, 369.2 kB).

Terug naar alle nieuws