aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Woonzorgcentrum Sint-Jozef zoekt hoofdverpleegkundige


Het woonzorgcentrum Sint-Jozef te SINT-LAUREINS zoekt een HOOFDVERPLEEGKUNDIGE (M/V) (jobtime bespreekbaar)

WZC Sint-Jozef te Sint-Laureins zoekt een gemotiveerde hoofdverpleegkundige. Samen met collega’s zorgt u elke dag voor kwaliteitsvolle zorg en een warme thuis voor 62 bewoners en 3 bewoners in kortverblijf.

Wat is uw taak?

Samen met een collega-hoofdverpleegkundige draag je actief bij aan een zorggerichte cultuur en het bevorderen van de multidisciplinaire samenwerking in ons woonzorgcentrum. Je coördineert in overleg de uitvoering van het zorgplan van de bewoners en de beleidsdoelstellingen van de organisatie in overleg met de directie, aan wie je rapporteert. Door je enthousiaste aanpak inspireer je jouw collega’s in de uitvoering van vooraf opgestelde doelen. Je coacht medewerkers in het bieden van een kwalitatieve, bewonersgerichte zorg. Je bent het aanspreekpunt voor zowel bewoners, familie, directie, artsen en alle collega’s en dienstverleners van het WZC.

Wat bieden wij u?

- een verantwoordelijke job in een dynamisch en vooruitstrevend WZC,

- een contract van onbepaalde duur,

- een gunstige loonregeling volgens weddeschaal BV5 in de openbare sector,

- maaltijdcheques van 7 euro en fietsvergoeding,

- 26 dagen jaarlijkse vakantie en 11 wettelijke feestdagen,

- hospitalisatieverzekering en lidmaatschap bij GSD-V (PlusPas),

- een aangename en open werksfeer.

Wilt u deel uitmaken van ons team en beschikt u als bachelor in de verpleegkunde over 5 jaar functierelevante beroepservaring? Surf dan naar www.sint-laureins.be/ocmw, klik door naar ‘vacatures’ en download de infobundel. Meer info ook via personeelsdienst@ocmw.sint-laureins.be of 09 218 76 42.

Geïnteresseerd?

Bezorg ons per mail: personeelsdienst@ocmw.sint-laureins.b of per post: OCMW Sint-Laureins, t.a.v. personeelsdienst, Dorpsstraat 91, 9980 Sint-Laureins volgende documenten: een gemotiveerde sollicitatiebrief, een curriculum vitae, een kopie van uw diploma en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 3 maanden) en dit vóór 14 januari 2019.

Terug naar alle nieuws