Cursus voor curieuzeneuzen: Word Meetjeslands natuurverkenner


Een openbaring

Waarschijnlijk zijn het Drongengoed en Het Leen je niet onbekend. Maar ging je ooit al eens met een natuurgids op stap in het Maldegemveld of in het Krekengebied? “Wat een openbaring!” is één van de meest gehoorde reacties. Ga zelf op ontdekking tijdens de cursus natuurverkenner, een interactieve en wervelende instapcursus voor natuurliefhebbers.

Op verkenning

Gedurende vijf zaterdagen van augustus tot oktober neem je samen met de begeleiders een diepe duik in de Meetjeslandse natuur. Heerlijk. Want er valt zoveel te beleven waar we dagelijks aan voorbij gaan... Je kan ook even mee kijken achter de schermen van Natuurpunt, de grootste natuurvereniging van Vlaanderen. Breng geïnteresseerde buren, vrienden en familie mee en word samen natuurverkenner!

Praktisch

De lessen gaan door bij Natuurpunt en Partners Meetjesland (stationsgebouw Eeklo). In de voormiddag krijg je achtergrondinformatie, in de namiddag ga je op uitstap in een natuurgebied in het Meetjesland. Inschrijven kan op www.cvn.natuurpunt.be en kost 60 euro (10% korting voor leden Natuurpunt).

Meer informatie: thijs.himpe@cvn.natuurpunt.be, 0497 05 33 63

foto: Johan Van Opstaele

Terug naar alle nieuws