aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Vacature : OCMW zoekt een verpleegkundige voor het WZC Sint-Jozef


Het OCMW van Sint-Laureins zoekt een VERPLEEGKUNDIGE (M/V) 38/38 of 30,4/38 voor een tewerkstelling in het WZC SINT-JOZEF

Taakinhoud:

U staat in voor het zorgzaam en gepast verplegen en verzorgen van de bewoners in het ons woonzorgcentrum. U besteedt continu aandacht aan de bewoners en u stelt alles in het werk om hen het hoogst mogelijke comfort en welzijn, in al zijn vormen, te bieden.

Startdatum: onmiddellijk

Werkregeling: 38/38 of 30,4/38 (bespreekbaar)

Wat verwachten wij van u? - een bewonersgerichte aanpak - een positieve houding - een dynamische inbreng - zelfstandig en in team kunnen werken - basiskennis: Nederlands - bachelorsdiploma verpleegkunde (A1) of verpleegkunde HB05 (A2)

Wat bieden wij u? - een verantwoordelijke job in een dynamisch en vooruitstrevend WZC waar 65 bewoners verblijven - een gunstige loonregeling op basis van de weddeschalen van de overheidssector - maaltijdcheques van €7 per gewerkte dag - fietsvergoeding - 26 dagen jaarlijkse vakantie (bij een voltijdse tewerkstelling) - 11 wettelijke feestdagen - hospitalisatieverzekering - lidmaatschap bij GSD-V (PlusPas) - een aangename en open werksfeer - een uitgebreid onthaal - een inwerkperiode onder begeleiding van een collega - contract: onbepaalde duur

Wil je deel uitmaken van ons team?

Bezorg ons per post (naar volgend postadres: OCMW Sint-Laureins, Dorpsstraat 91, 9980 Sint-Laureins) of per e-mail (naar volgend mailadres: personeelsdienst@ocmw.sint-laureins.be): - een ingevuld sollicitatieformulier te vinden op www.sint-laureins.be/ocmw of uw gemotiveerde sollicitatiebrief met CV - een kopie van uw diploma - een kopie van uw identiteitskaart Neem tijdens de kantooruren telefonisch contact met ons op, op het nummer 09/218 72 50. We maken dan een afspraak voor een sollicitatiegesprek. Het gesprek gebeurt op basis van uw sollicitatiebrief en uw CV.

Terug naar alle nieuws