aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Vacature : Gemeentebestuur Sint-Laureins zoekt gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst (m/v) – polyvalent arbeider


Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van een:

Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst (m/v) – polyvalent arbeider in contractueel verband - niveau D1 – D3 – fulltime

Doel van de functie

U staat in voor het onderhoud, het herstel, de aanleg en de plaatselijke organisatie van taken met betrekking tot de gemeentelijke infrastructuur, de wegenwerken en rioleringen, de logistieke medewerking. U bent polyvalent inzetbaar, begeleidt en ondersteunt collega’s en verleent bijstand bij de teraardebestelling op de begraafplaats.

Wij bieden

Wij bieden u een boeiende en afwisselende functie, met een maandelijkse bruto aanvangswedde van 1818,33 euro, aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding (0,23 euro per km), een gunstige verlofregeling, lidmaatschap GSD-V en permanente vorming en opleiding.

Inlichtingen en sollicitatie

Solliciteren kan tot uiterlijk 15 augustus 2018. Stuur je sollicitatiebrief samen met je CV, een uittreksel uit het strafregister (model 1 en niet ouder dan 3 maand) naar het College van Burgemeester en Schepenen, Dorpsstraat 91, 9980 Sint-Laureins of per mail naar secretariaat@sint-laureins.be.

Het infopakket met de aanwervingsvoorwaarden, de functiebeschrijving en het examenprogramma kunt u hier downloaden : "Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst – polyvalent arbeider (pdf, 327.2 kB)" of bekomen op het secretariaat van de gemeente:

- telefonisch: 09 218 76 40,

- via mail naar secretariaat@sint-laureins.be.

Terug naar alle nieuws