aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Circuskamp tijdens de zomervakantie van 23 tot en met 25 juli 2018


Deze zomervakantie is er een circuskamp dat zal doorgaan in de sporthal van Watervliet. Dit van 23 juli 2018 tot en met 25 juli 2018.

Tijdens de zomervakantie willen we allemaal circusartiesten maken van jullie! Doe jij graag mee? Altijd al zin gehad om te leren jongleren, diabolo te hanteren of menselijke piramides te bouwen? Of wens je eerder te leren lopen op een evenwichtsbal of ton, bordjes te leren draaien, en te eenwieleren?

Dit is de perfecte kans om zowel je grenzen, je lichaamsbewustzijn als je evenwicht uit te dagen en aan te scherpen; Verras jezelf en ontdek je nieuwe talenten! Neem al eens een kijkje op www.circuszonderhanden.be en krijg de smaak te pakken!

Het circuskamp zal doorgaan in de sporthal van Watervliet. Kostprijs voor dit 3-daags kamp is 36 euro. Kinderen brengen zelf een lunchpakket en tussendoortjes mee. Vergeet ook niet voldoende water mee te geven! Inschrijven voor dit keitof circuskamp kan via Ticketgang (https://sint-laureins.ticketgang.eu) en dit vóór 2 juli 2018. Er is gemeentelijke voor- en naopvang voorzien van 7u tot 9u30 en van 16u tot 18u. Gelieve bij de inschrijving te vermelden of u gebruik zal maken van de opvang.

Terug naar alle nieuws