aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Pascale Platel op 16 december in de culturele site De Meet


Tet Talk over 'Hoe overleef ik mijn omgeving’. Dit is een simpel verhaal en het begint niet hier. Het begint bij een meisje dat droomde van haar prins. En anders ? Geen spanders ! Ela ! Heeft ze goud gevraagd misschien ? Nee dat niet, maar niets zo kwetsbaar als een meisje met dromen.

"Puttana, mi mostra il tettos!", speekelde hij in mijn gezicht. Pascale Platel confereert over haar ontgroening in de manhaftige grootstad Gent en draait tussendoor een plaatje uit de soundtrack van haar jeugd. Ze lanceerde haar Tet Talk tijdens de Gentse Feesten en het bleek meteen een schot in de roos. Elke avond een volle zaal en een publiek dat de typische combinatie van humor en daarachter verborgen ernst duidelijk kon waarderen. Kortom de Tet Talk is een vintage Pascale Platel voorstelling!

Pascale Platel behoeft nog weinig introductie. Ze maakte iconische kindervoorstellingen zoals De Koning van de paprikachips, Ola Pola Potloodgat, Besmeurde witte laarsjes enz. Platel kreeg een signaalprijs en de Grote Theaterfestivalprijs.

Recent maakte ze verschillende voorstellingen voor volwassenen zoals Maria Pascallas, Les demoiselles de rêves et leur soutien, 't Is al wa beter enz. Hiervoor trekt ze een ander register open maar steeds blijft ze de meest ontwapenende podiumpersoonlijkheid van Vlaanderen.

Pascale Platel blijft u verrassen en charmeren.

Praktisch:

Wat: Pascale Platel met Tet Talk

Wanneer: Zaterdag 16 december om 20u00 (kassa en bar open om 19u00)

Waar: De Meet, Sint-Jansstraat 22, 9982 Sint-Laureins

Tickets: VVK 14 euro

Online ticketverkoop en meer info: www.culturelesitedemeet.be.

Terug naar alle nieuws