aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Hou het proper en inspireer anderen ! Doe mee aan de wedstrijd !


Onze gemeente neemt tal van initiatieven om het proper te houden in de straten en in de wegbermen! Zo is er onze jaarlijkse zwerfvuilactie en werken we ook met meters en peters die regelmatig zwerfvuil opruimen.

We kunnen echter ook met z’n allen het signaal geven om geen afval meer weg te gooien ! Daarom neemt de gemeente deel aan de actie van Mooimakers waarbij we oproepen om een raamkaartje achter je raam te hangen met de boodschap: “Doe alsof je thuis bent, gooi je afval niet op de grond”.

Je kan ook een stikker met dezelfde boodschap op je brievenbus kleven. Deze raamkaarten en stikkers kan je bekomen bij de milieudienst van de gemeente. Zie je het liever groter dan kan je ook een affiche aanvragen op www.mooimakers.be, om voor je raam te hangen, op een deur of gevel!

Wie meedoet kan trouwens ook een jaar lang een ruitenwisser winnen. Hiervoor dien je een foto te nemen van je raam of brievenbus waar de stikker, affiche of raamkaart hangt. Deze foto dien je over te maken via de campagne-tool op www.mooimakers.be. Deelnemen aan deze wedstrijd is nog mogelijk tot 1 september 2017.

We hopen dat u met deze boodschap veel mensen zult inspireren om geen afval meer weg te gooien!

Terug naar alle nieuws