aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Zomertoer Radio2: een thuis voor een beeld op dinsdag 1 augustus


Op dinsdag 1 augustus valt er heel wat te beleven aan de Oudemanskreek in Sint-Laureins!

logo
Klik om te vergroten

In 1995 won onze gemeente het prachtige beeld “Als de vos de passie preekt, boer let op je ganzen” van Chris Ferket en dat wil Radio2 samen met jullie vieren.

Ben je een cultuurliefhebber, geniet dan van dans, muziek en optredens van onze lokale talenten aan de oevers van de kreek. Voor sfeer en amusement zorgen de fanfare en het jazzensemble of laat je meeslepen in het epos en de avonturen van de vos Reynaert. Wil je weten wat er zoal leeft in de kreek, dan kan je meedoen aan een heuse hengelinitiatie. Avonturiers en sportievelingen kunnen suppen op de kreek of meedoen met de Arrow Battle!

Uiteraard staan ook onze culinaire lekkerbekken niet in de kou. In een gezellige tent kan je tussen 12u00 en 14u30 aanschuiven voor de enige echte Paling op Sentse wijze of voor heerlijke gegrilde ribbetjes. Opbrengst gaat integraal naar dienst Oncologie AZ Alma en De Boezemvriendinnen.

Droom je ervan je gemeente eens te zien vanuit de lucht, dat kan ook. De helikopters staan voor je klaar…

Onze polderwegen op nostalgische wijze verkennen? Stap in voor een ritje met de oldtimer. Proeven van onze landbouwtroeven? Breng een bezoekje aan de Sentse boerenmarkt.

Zoals je ziet, voor elk wat wils! Wij hopen jullie te ontmoeten!

Praktisch:

Locatie: Terrein Roste Muis, Drijdijk 2, 9988 Sint-Laureins

Hoe schrijf ik in voor het culinair festijn: Paling op Sentse wijze of gegrilde ribbetjes?

- Prijs 18€ pp.

- Tent is doorlopend geopend tussen 12u00 en 14u30

- Inschrijven doe je via dienstvrijetijd@sint-laureins.be of 09 218 76 47 met vermelding van je naam, aantal personen en gekozen gerecht

- Inschrijving is pas definitief na storting van het bedrag op rekeningnummer BE85 7512 0138 8006 op naam van de Toeristische Raad van Sint-Laureins en met vermelding van naam, gekozen gerecht “paling” of “ribbetjes” en het aantal personen.

Hoe schrijf ik in voor de helikoptervlucht?

- Prijs 60€ pp.

- Vluchten vinden plaats tussen 11u00 en 17u00

- Inschrijven kan via willy willy.van.zandweghe@telenet.be of 0479 47 66 64 met vermelding van je naam, aantal personen, voorkeur voor voor- of namiddag en de gekozen vluchtroute:

o 1 - Sint-Laureins

o 2 - Sint-Margriete

o 3 - Sint-Jan en Kaprijke

o 4 - Waterland-Oudeman/Watervliet/Boekhoute

- Inschrijving is pas definitief na storting van het bedrag op rekeningnummer BE85 7512 0138 8006 op naam van de Toeristische Raad van Sint-Laureins en met vermelding van naam, het aantal personen en met als mededeling “helikoptervlucht”.

- U ontvangt een mail met bevestiging van uw vluchtuur. Gelieve zich minstens 15 min op voorhand aan te melden aan de tijdelijke helihaven.

programma

flyer culinair

flyer

parking
Klik om te vergroten

Terug naar alle nieuws