aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Leerpunt, gratis cursussen voor kortgeschoolde volwassenen


Er wordt dagelijks heel wat van je verwacht: op de computer je werkuren invullen, de facturen voor gas en elektriciteit controleren, op het internet een premie aanvragen, de kinderen helpen met hun huiswerk, …

Tegelijk verandert de wereld snel. Gisteren was er het internet. Nu heeft iedereen het over smartphones, social media, 3 en 4G.

En ondertussen ben jij niet meer mee!

Zin om vooruit te gaan? Sterker in je schoenen te staan voor je job, een opleiding of in het dagelijks leven?

Leerpunt, Centrum voor Basiseducatie, is er voor jou! In september 2017 starten bij ons weer heel wat cursussen taal, wiskunde, ICT en algemene vorming. En dat allemaal op jouw maat en aangepast aan jouw tempo.

Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Starten met je tablet of je smartphone’. Voor wie wil werken aan lezen en schrijven is er de cursus ‘Beter lezen en schrijven’ of ‘Nederlands opfrissen’. Ook wie er niet in slaagt het theoretisch examen rijbewijs te halen, kan bij ons terecht voor de cursus ‘Rijbewijs’. Of wat dacht je ervan om gezonder te gaan leven met onze cursus ‘Gezonde voeding’?

Je vindt ons aanbod op www.basiseducatie.be/gent-meetjesland-leieland

Alle cursussen zijn gratis. Er zijn wel kosten voor kopieën of een handboek. Les volgen kan in onze lesplaatsen in Gent, Eeklo of Deinze.

Meer weten? Inschrijven voor een cursus? Bel 09 224 24 12 of mail naar info@cbe11.be of kom bij ons langs:

Leerpunt in Gent – Kolveniersgang 133

Leerpunt in Eeklo – Blakstraat 27

Leerpunt in Deinze – Ghesquièrestraat 15 (enkel op afspraak)

Terug naar alle nieuws