aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Kermisprogramma Watervliet van 29 juni tot en met 5 juli 2017


Donderdag 29 juni 2017

Halve liter party in de Mistletoe

Vrijdag 30 juni 2017

- Mistletoe: Gezellig samenzijn met gratis versnaperingen.

- Niveau: Genieten van de kermis bij een drankje, een etentje en goeie muziek.

- Frituur ‘t Stee: Gratis gadget bij iedere bestelling.

- De Swaen: Barbecue.

- Feesttent op ’t Stee: Quizavond om 20.00 uur (deuren open vanaf 19.30 uur - Quiz peilt naar uw algemene (lokale) kennis, ploegen van max. 4 personen - Kostprijs 15 euro per ploeg - Talrijke (natura)prijzen - Voorinschrijving via quiz@watervliet.be - Gelieve uiterlijk 25 juni 2017 uw ploegnaam door te sturen.

Zaterdag 1 juli 2017

- Niveau: Genieten van de kermis bij een drankje, een etentje en goeie muziek.

- Frituur ‘t Stee: Gratis gadget bij iedere bestelling.

- Op het Stee:

vanaf 10u00: Officiële opening schoolmoestuin: in het bijzijn van burgemeester en schepenen opent Wim Lybaert de schoolmoestuin aan de Regenboogschool. Een initiatief van Paul Boelaert en Lieve De Coninck (deelnemers aan het tv programma Het Goeie Leven).

12u00u: Mosselfestijn met brood en frietjes – Voor het 2de jaar op rij serveren we de beste mosselen. Voor de mensen die geen mosselen lusten is er een koude schotel (12 euro) en voor de kids zijn er frietjes met frikandel. (8 euro) - Inschrijven verplicht via inschrijven@watervliet.be voor 25 juni.

14u00: 7de Watervliets petanque tornooi - Wie worden de Watervlietse Petanque-kampioenen? - Schrijf je in per “triplette” ( team van 3 personen). Vooraf inschrijven, met ploegnaam, via inschrijven@watervliet.be t.e.m. 25 juni. Inschrijving 1 euro per persoon.

14u30: Wandeling: onder begeleiding van Paul kan je een mooie begeleide wandeling maken in de omgeving van Watervliet. Inschrijven niet verplicht maar wel aanbevolen (om voldoende gratis drankjes te voorzien) via inschrijven@watervliet.be voor 25 juni met vermelding wandeling.

15u30: Kindernamiddag - Kip van Troje – reizend speeltheater: Het geheim van de vuurtoren (voor kinderen van 3 tot 12 jaar). Een heuse vuurtoren, livemuziek en interactie van de bovenste duikplank. Er is ook een springkasteel voorzien en kinderanimatie door Piet Ballon.

Gratis kermisplezier: alle aanwezigen kinderen krijgen na afloop van het theater enkele gratis jetons voor de kermisattracties die aansluitend open gaan.

- Frituur ‘t Stee: Foodtruck vanaf 17u00.

19u00: Koers op rollen: Er zullen minimaal 16 ploegen van 2 deelnemers per ploeg strijden voor een mooie prijs en vooral de eer, in 5 koersdisciplines op rollen. (sprint, afvallingskoers, tijdrit, ploegentijdrit en aflossing). Je hoeft echt geen getraind wielrenner te zijn om hieraan deel te nemen want er is ook een originaliteitsprijs. - Kostprijs: 10 euro per ploeg - Inschrijven via koers@watervliet.be - Professionele begeleiding met digitale weergave door http://www.koersoprollen.com/ - Supporters zijn natuurlijk ook welkom!

22u00: Optreden coverband The Council: bekend in het Meetjesland en erbuiten. Deze covergroep uit Kaprijke speelde reeds een paar keren in Watervliet bij Mia. Een avondje nostalgie en even uit de bol gaan moet kunnen.

- De Swaen: Optreden Woesten.

Zondag 2 juli 2017

- Curieus: Vanaf 06u00 Curieuze Rommelmarkt in de Molenstraat (tot 17u00) - Inschrijving tot en met 28 juni via www.curieuze-rommelmarkt.be. Optredens op het podium van Ace and the Jokers en Peter Staelens (stand-up comedian).

- Mistletoe: Gezellig samenzijn met gratis versnaperingen.

- Niveau: Genieten van de kermis bij een drankje, een etentje en goeie muziek.

- Feesttent op ’t Stee

08u00: Ontbijt op ’t Stee georganiseerd door de KVLV en Landelijke Gilde. Het ontbijt lokt ook dit jaar weer honderden ochtendmensen naar ons dorp.

Gedurende de ganse dag springkasteel voor de kinderen.

10u00: Kermisaperitief met cava en gin-tonic.

11u30: Optreden Watervlietse harmonie “Eendragt maekt magt”.

15u00: Viking Kubb Cup: Een traditie geworden. Je kan je meten met je vrienden in het precisiewerpen.

- Frituur ’t Stee : open vanaf 11u00 - foodtruck op ‘t Stee vanaf 11u30.

- De Swaen: Optreden Minjus & Twenty Four.

Maandag 3 juli 2017

- Mistletoe: Gezellig samenzijn met gratis versnaperingen.

- O.L. Vrouw Hemelvaartkerk: om 10u00 kermisdienst.

- Feesttent op ’t Stee

11u00: Aansluitend aan de kermisdienst aperitief en beenhesp met frietjes (19 euro) - Iedereen kan inschrijven voor 25 juni bij inschrijven@watervliet.be met vermelding beenhesp.

- Frituur ’t Stee: Gratis frieten n.a.v. “Verkiezing Beste Frituur van Sint-Laureins”.

- De Swaen: Afsluitend aperitiefconcert met Matyas Blanckaert – Gaaibertbolling.

Dinsdag 4 juli 2017

Krekenlopers: om 18u45 Superprestigeloop voor de jeugd en om 19u30 voor de senioren. Meer info: http://www.krekenlopers.be.

Woensdag 5 juli 2017

Namiddag voor de 3de leeftijd in het schooltje met gratis gebak geschonken door de feestcommissie.

affiche Watervliet kermis

Terug naar alle nieuws