aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Save the date! Dinsdag 1 augustus 2017


Op dinsdag 1 augustus valt er heel wat te beleven aan de Oudemanskreek. In 1995 wonnen wij het beeld “Als de vos de passie preekt, boer let op je ganzen” van Chris Ferket en dat wil Radio2 samen met jullie vieren!

Ben je een avonturier, steek dan de kreek over via de gesjorde brug over de kreek. Wil je weten wat er zoal leeft in de kreek, dan kan je meedoen aan een heuse hengelinitiatie. Voor sfeer en amusement zorgen de fanfare en het jazzensemble of laat je meeslepen in het epos en de avonturen van de vos Reynaert. Uiteraard staan ook onze culinaire lekkerbekken niet in de kou. In een gezellige tent kan je terecht voor de enige echte Paling op Sentse wijze of voor heerlijke gegrilde ribbetjes.

Droom je ervan je gemeente eens te zien vanuit de lucht, dat kan ook. De helikopters staan voor je klaar. Onze polderwegen op nostalgische wijze verkennen? Stap in voor een ritje met de oldtimer. Proeven van onze landbouwtroeven? Breng een bezoekje aan de boerenmarkt. Zoals je ziet, voor elk wat wils. Wij hopen jullie te ontmoeten!

Meer info en voorinschrijvingen via www.sint-laureins.be.

Oproep!

Tijdens dit evenement willen we onze plattelandsgemeente extra in de kijker zetten en onze streekeigen troeven voorstellen. Op een heuse boerenmarkt willen we oldtimer tractors, moderne landbouwvoertuigen, mooie prijsbeesten, kleinvee, streekproducten en proevertjes van eigen bodem tentoonstellen. Heb jij ook iets in petto voor het grote publiek? Contacteer ons dan via dienstvrijetijd@sint-laureins.be.

een thuis voor een beeld

Terug naar alle nieuws