aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Creakamp “supershoot” voor 6 tot 12 jarigen van maandag 3 tot en met woensdag 5 juli 2017


Zin om je creativiteit de vrije loop te laten? Dan is het driedaags creakamp “supershoot” van maandag 3 tot en met woensdag 5 juli 2017 zeker iets voor jou!

Poparty XL: maandag 3 juli 2017

Met populaire afbeeldingen maken we een knaller van een portret of bricoleren een straf verhaal ineen. Daarnaast knutselen we met printpapier en verschillende kleurtjes. Je leert foto’s bewerken zonder computer. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Tip voor de deelnemer! Neem zoveel mogelijk roddelblaadjes en kranten mee. En als het even kan: een portret van jezelf uitgeprint op een A-4 blad in 4-voud.

Poppenmagie: dinsdag 4 juli 2017

Poppen horen niet enkel thuis in het theater. We halen de poppen uit de kast en laten ze met een paar fijne fotokneepjes figureren in een coole poppenfilm.

Supershoot: woensdag 5 juli 2017

Verander jezelf in een stoere superheld. Eerst zoek je naar je superkracht en verzin je een klinkende naam en logo voor je fictieve figuur. Vervolgens knip en plak je je supergadgets ineen. Daarna duik je de studio in en maak je een cool superheldenportret. En een nieuwe superheld is geboren.

Locatie: Jeugdhuis Opsenter, Leemweg 24 te 9980 Sint-Laureins

Wanneer: van maandag 3 tot en met woensdag 5 juli 2017 van 09.30 uur tot 16.00 uur

Kostprijs: 36 euro

Inschrijven: voor 25 juni 2017 via https://sint-laureins.ticketgang.eu/

Terug naar alle nieuws