aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Uitstap met de jeugdraad naar Popeiland woensdag 28 juni 2017


Op woensdag 28 juni is het zover. Dan organiseert de Sentse jeugdraad opnieuw de uitstap naar Popeiland in het provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke, het popfestival voor kinderen en jongeren vanaf 8 jaar. Dit jaar is het een bijzondere editie, want POPemieke, de mascotte van Popeiland, viert haar 20ste verjaardag. Dit mag je dus zeker niet missen.

Ghost Rockers is één van de artiesten die je die middag kan zien schitteren op het podium. De jeugdraad legt een gratis bus in met drie opstapplaatsen, nl. in Sint-Laureins, Watervliet en Bentille.

Vertrek: De bus vertrekt om 12.30u in Sint-Laureins (gemeentehuis) en om 12.40u in Watervliet (kiosk Stee), om 12.45u stoppen we in Bentille (parking proxy Delhaize).

Aankomst: Omstreeks 19.15u zijn we terug in Bentille (parking proxy Delhaize), 19.20u in Watervliet (kiosk Stee) en om 19.30u in Sint-Laureins (gemeentehuis).

Begeleiding: Er zullen een tiental begeleiders meegaan naar Popeiland. Dit zijn leden van de jeugdraad en ervaren jeugdwerkers van KSA, KLJ, KAJ, speelpleinwerking of het jeugdhuis.

Prijs: 9 euro

Inschrijven: De inschrijvingsstrookjes worden verdeeld in alle scholen en de gemeentelijke diensten. Geef de volledig ingevulde inschrijvingsstrook samen met het inschrijvingsgeld van 9 euro vóór maandag 19 juni 2017 af op de jeugddienst (Dorpsstraat 87 te Sint-Laureins). Vergeet zeker de opstapplaats niet te vermelden.

Terug naar alle nieuws