aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Saint Michael’s BigBand speelt Bert Joris op zaterdag 3 juni 2017


Vorig jaar bracht de Saint Michael’s BigBand uit Sint-Laureins een selectie uit het omvangrijke repertoire van Bert Joris. Deze trompettist, componist en arrangeur heeft in binnen- en buitenland een belangrijke plaats verworven met zijn composities. Die worden momenteel door heel wat beroemde bigbands gespeeld. Het was dan ook een hele uitdaging voor de bigband, om enkele van die nummers in te studeren.

De belangstelling voor dit concert, was toen zo groot, dat heel wat muziekliefhebbers toen niet aan bod kwamen, omdat de zaal uitverkocht was. Wij hebben dan besloten, om voor al de mensen die uit de boot vielen, dit concert te hernemen. En nu is het zover !

Op zaterdagavond 3 juni 2016 om 20.00 uur brengt de Saint Michael’s BigBand onder leiding van Raf Minten, nagenoeg hetzelfde programma als vorig jaar, aangevuld met twee composities van onze drummer Wim De Roeck, die de nummers speciaal voor onze bigband geschreven heeft.

De 20-koppige bigband mag ook enkele solisten verwelkomen: Trompettiste Marie-Anne Standaert, saxofonist John Snauwaert, gitarist Arvid Steyaert: en trombonist Frederik Heirman.

Dit wordt een avond om duimen en vingers af te likken !

Tickets zijn te verkrijgen via http://www.saintmichaels.be of via info@saintmichaels.be. Telefonisch kan op gsm 0486901378.

Terug naar alle nieuws