aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Hakselaar ter beschikking voor onderhoud van knotbomen en houtkanten


Het ter plaatse verhakselen van takken uit landschapsonderhoud werkt efficiënt. Het is een goede oplossing in plaats van in open lucht te verbranden (wat verboden is) en de houtsnippers kunnen nuttig worden ingezet.

Vzw SVAL stelt een houthakselaar ter beschikking opgebouwd op een wagen met hoogtekipper en dit voor een geringe kostprijs. De houtsnippers worden direct opgevangen. Als deze worden ingeleverd bekomt u nog een korting.

Na het samenbrengen van de houtsnippers worden ze gedroogd en ingezet als lokale hernieuwbare en CO² neutrale biobrandstof voor verwarmingsinstallaties. Meer info op www.sval.be of telefonisch op 0479 25 76 70.

Het project “Energiek gebruik van resthout uit landschap” is één van de laureaten van de projectoproep georganiseerd door de stichting Be Planet. De stichting steunt initiatieven die gericht zijn op het behoud en het beschermen van onze leefomgeving en planeet. Meer info op www.beplanet.be.

Bij interesse in het gebruik van houtsnippers voor verwarming kan u voor info ook terecht bij de vzw SVAL, mail: info@sval.be of telefonisch op 0477 74 28 12.

hakselaar

Terug naar alle nieuws