aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Ferm Watervliet

Onze afdeling is gesticht in 1933 en evolueerde van de naam “Boerinnenbond” naar “K.V.L.V.” (Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen), naar KVLV Vrouwen met Vaart en nu is FERM de nieuwe naam van een sterk netwerk van vrouwen over gans Vlaanderen.

Wij bieden voor elk wat wils, zoals : workshops crea, beter bewegen, uitstappen, kooklessen, fiets- en wandeltochten, samenkomsten 55+, cursussen, agra-samenkomsten, ….

Hoe word ik lid van Ferm Watervliet ?

Onze bestuursleden - vrijwilligers maken u graag wegwijs.

Een leuke activiteit in jouw buurt en op jouw maat vindt u op www.samenferm.be.

Met een lidkaart Ferm heb je altijd een voetje voor!

* Je krijgt  10 x per jaar ons trendy magazine ‘Ferm' in je bus, boordevol boeiende lectuur en allerlei lezersvoordelen.

* Meld je aan met je kaartnummer op www.samenferm.be en krijg regelmatig de nieuwsbrief in je mailbox met de laatste nieuwtjes en voordelen.

* Onze boeken en uitgaven met het gekende Ferm-kwaliteitslabel kan je bestellen via de secretaresse aan een sterk verminderde prijs.

* Kijk regelmatig op onze website www.samenferm.be of in ons magazine ‘Vrouwen met vaart’ voor interessante voordelen, aangeboden door onze commerciële partners.

* 'FERM' is nu ook de overkoepelende naam van de professionele dienstverlening rond Kinderopvang, Oppas, Huishoudhulp,  Thuiszorg, Steunpunt Korte Keten en Liv.

* Vrouwen, actief in land- en tuinbouw, krijgen extra aandacht en vorming via de werking van Ferm Agra. Meer info vind je op www.samenferm.be/agra.

Wil je erbij zijn? Tot binnenkort!

Contactpersonen 

Voorzitster

Agnes Bassier

Blekkersdijk 9

9988 Watervliet

0485 75 26 47

agnes.bassier@telenet.be

Penningmeester 

Marianne Goethals

Veldstraat 51

9988 Watervliet

marianne-eddy@hotmail.com

Duo-secretaresses

Kathleen Van Laere

Kloosterstraat 20

9988 Watervliet

ka.vanlaere@gmail.com

Sonja Van Loo

Mariapolderdijk 35

9988 Watervliet

sonjavanloo@gmail.com

Bestuursleden 

Lucie Robijn, Monique Deveneyns, Odette De Muynck, Liliane De Pauw, Ria De Baere, Rita De smet, Rita Van Hecke, Tania Verstraete, Liesbeth Demuyt, Katia De  Greve, Els De Graeve, Nele Claeys, Valerie Buyck, Jeanine De Wilde

Cultuur

Leemweg 24
9980 Sint-Laureins
T 09/218 76 48
F 09/218 76 51
dienstvrijetijd@sint-laureins.be