aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Culturele site De Meet

Culturele site ‘De Meet’

Sint-Jansstraat 22

9982 Sint-Laureins (Sint-Jan-in-Eremo)

De polyvalente en multifunctionele infrastructuur van de culturele site ‘De Meet’ bestaat uit verschillende onderdelen die afzonderlijk of in combinatie kunnen worden gehuurd.

De polyvalente zaal meet 7 op 21 meter en heeft een capaciteit van 150 personen. Deze ruimte kan door middel van een mobiele akoestische wand opgedeeld worden in twee kleinere zalen, één van 7 op 7 m met een capaciteit van 50 personen en één van 7 op 14 meter met een capaciteit van 100 personen. In de polyvalente zaal is er een beamer, een verduisteringsysteem, een klank- en lichtinstallatie aanwezig.

Naast de polyvalente zaal is er een kleine vergaderzaal waar 15 personen kunnen vergaderen. Door de aanwezigheid van sanitair en douche kan deze ruimte eveneens gebruikt worden als kleedkamer voor artiesten.

Verder is er een foyer met bar en koeling, een berging en een sanitair blok. Dit alles kreeg een plaats in een nieuw volume dat geplaatst werd in de hoek tussen de grote zaal en de muziekschool. De foyer is uiteraard bestemd voor de ontvangst van het publiek voor, na en tussen de voorstellingen. Door vier hoge dubbele deuren kan, voor grotere manifestaties, de foyer met de zaal één ruimte vormen. Bovendien kan de foyer met zijn lange gebogen muur dienst doen als tentoonstellingsruimte.

Aan de grote zaal en de foyer sluit een goed uitgeruste keuken aan. Deze keuken kan gebruikt worden voor de catering bij manifestaties in de site, maar er kunnen ook kooklessen in gegeven worden. Bovendien kan door middel van twee dubbele deuren de keuken doorlopen in de grote zaal.

Het volgende keukenmateriaal is aanwezig: tassen, ondertassen, bestek, diepe borden, platte borden, dessertborden, glazen, percolator, koffiezetapparaat en waterkoker. Daarnaast zijn er potten en pannen aanwezig.

De speelplaats tenslotte wordt opgewaardeerd tot een culturele arena, gevormd door de boog van de foyer.

Voor meer informatie: www.culturelesitedemeet.be .

Om het lokaal te reserveren, klik hier.  

Cultuur

Leemweg 24
9980 Sint-Laureins
T 09/218 76 48
F 09/218 76 51
dienstvrijetijd@sint-laureins.be