aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Creakampen - themakampen

De jeugddienst organiseert verschillende creakampen / themakampen tijdens de vakantieperiodes. De folder van zowel de creakampen als de sportkampen kan je verkrijgen op de dienst vrije tijd.

Je kan de folder hier ook downloaden: sport - en themakampen 2021 (pdf, 432.5 kB).

Algemeen

  • Alle kampen staan onder leiding van gekwalificeerde lesgevers
  • Verzekering is ingebrepen
  • Dagelijks krijgen de kinderen één drankje tijdens de middagpauze
  • Alle kampen gaan door van 9u30 tot 16u. Enkel kookkamp en filmfestival starten om 9u en vinden plaats in het Huis van de Vrije Tijd

Opvang

Er is gemeentelijke voor - en naopvang voorzien van 7u tot 9u30 en van 16u tot 18u.De voor- en naopvang wordt voorzien voor elk kamp in de gemeentelijke school in Sint-Laureins en Watervliet.U dient hiervoor vooraf in te schrijven, ook de betaling gebeurt vooraf via het online systeem.

Kostprijs

De kosten voor de gemeentelijke sportkampen bedragen €12 per dag of €15 voor de bijzondere sportkampen (bv. survival, vissen, aqua & triatlon, ice & snow special).De kostprijs van de opvang bedraagt €0,50/kwartier.

Attesten

Het attest voor de mutualiteit kan via het online systeem worden gedownload. De fiscale attesten van het voorbije jaar zijn vanaf april beschikbaar via het online platform en kunnen ten alle tijde worden gedownload.

Terugbetaling

Enkel terugbetaling mits voorlegging van doktersattest per kampdag.

Jeugddienst

Leemweg 24
9980 Sint-Laureins
T 09/218 76 46
F 09/218 76 51
dienstvrijetijd@sint-laureins.be